login
Ajankohtaista
NouHätä!-aluekilpailu Kuopiossa 14.4.2016
14.04.2016

Kuopion pääpaloasemalla kilpailtiin valtakunnallisen NouHätä!-kampanjan Pohjois-Savon alueen parhaan joukkueen tittelistä. Kilpailussa oli mukana 13 joukkuetta eri puolilta maakuntaa. Kampanjan tavoitteena on kouluttaa tärkeitä turvallisuustaitoja koulujen 8. luokkalaisille, missä on onnistuttu erittäin hyvin jo 20 vuoden ajan!

Aluekilpailu käynnistettiin teoriaosuudella, jossa nuoret joutuivat vastaamaan tiukkoihin kysymyksiin. Tämän jälkeen heitä odotti neljä käytännön tehtävää, joissa testattiin mm. yleisiä paloturvallisuustaitoja sekä ensiaputaitoja. Jokainen osa-alue pisteytettiin tarkasti ja kuten joka vuosi, myös eroja kisajoukkueiden välillä alkoi syntyä.

Päivä päätettiin jännittävimpään osuuteen, eli tulosten julkistukseen ja palkintojen jakoon. Kärkijoukkueiden osalta kilpailu oli todella tiukka, mutta parhaat saatiin selville siitäkin huolimatta. Voiton vei Kuoppakankaan koulu Varkaudesta! Voittajajoukkue pääsee edustamaan kouluaan Kuopion torilla 12.5. järjestettävään loppukilpailuun.  Pelastuslaitos onnittelee voittajia sekä toivottaa onnea ja menestystä finaaliin!

Kuopion torilla 12.5. pidettävä loppukilpailu on kaikille avoin tapahtuma, joten tervetuloa seuraamaan kilpailuja ja kannustamaan Varkauden joukkue voittoon!

Lisätietoja:
nouhata.fi


Varkauden Kuoppakankaan koulun joukkue.